Konstituohet Këshilli i Ri Bashkiak Kamëz. Betohet kryetari Rakip Suli

Sot në ceremoninë e betimit për mandatin e dytë.
Falënderues, mirënjohës dhe i përulur ndaj qytetarëve të Kamzës për votëbesimin historik ndaj një kryetari bashkie. 🙏
Kamza ❤️ qyteti i 1001 ëndrrave do të vazhdojë vetëm përpara➡️