“Koncerti në Pallatin e Kulturës”! Kryebashkiaku Rakip Suli pret në zyrë rapsodët më të mirë të vendit

Kisha kënaqësinë të ndaja disa momente me rapsodët më të mirë të vendit, një ditë para koncertit festiv “Takimi i Rapsodëve të Bashkisë Kamëz”🥁🪕.
Mirënjohje dhe vlerësime 🙏 për secilin nga ju për krijimtarinë autentike dhe vlerat e larta artistike të përçuara ndër vite në folklorin shqiptar🇦🇱.
Një koncert për tu mos u humbur😍!
Ju mirëpresim nesër në orën 16:00, në Pallatin e Kulturës “Artan Cuku”.
#KamzaFeston