Koncerti “I këndoj qytetit tim” në Parkun e Liqenit të Paskuqanit! Super atmosferë plot me energji e argëtim!

Nga Parku i Liqenit të Paskuqanit📍dhe Shëtitorja e Bathores📍, në një pasdite plot me energji 🤩, argëtim 😄, e shumë gjallëri, ashtu siç e ka ënda😍, gjatë koncertit festiv “I këndoj qytetit tim”🎤🎵.