Kompleksi “Endeta” model zhvillimi, kryebashkiaku Rakip Suli: Çertifikatë Mirënjohje dhe mbështetje maksimale nga Bashkia Kamëz

Ditën e sotme kryebashkiaku Rakip Suli zhvilloi një vizitë në Klinikën Dentare dhe Kompleksin “Endeta” në Paskuqan.

Ai zhvilloi një takim dhe bisedë me pronarin z. Faraudin Tarja, ku i dorëzoi çertifikatën e mirënjohjes për kontributin dhe punën e bërë dhe i ofroi mbështetje maksimale të Bashkisë Kamëz.

Ja postimi në rrjetin social i kryebashkiakut Rakip Suli: