Komisioneri Z. Oliver Varhelyi, delegacioni i BE dhe ministrja Znj. Evis Kushi, të shoqëruar nga kryebashkiaku, Z. Rakip Suli vizitojnë shkollën “Dom Nikollë Kaçorri” dhe kopshtin “Luledielli” në Laknas

Ditën e sotme Komisioner i BE-së për Zgjerimin dhe Fqinjësinë Z. Oliver Varhelyi, i ngarkuari me punë i BE-së në Shqipëri, Z. Alexis Hupin, përfaqësuesja e UNDP për Shqipërinë, Znj. Monica Merino dhe Ministrja e Arsimit dhe sportit, Znj. Evis Kushi u pritën nga kryebashkiaku, Z. Rakip Suli.

Ata ishin në Laknas ku vizituan shkollën “Dom Nikollë Kaçorri” dhe kopshtin “Luledielli”, të rindërtuar falë mbështetjes së Bashkimit Europian.

Në potimin e tij në rrjetin social Facebook, kryebashkiaku Rakip Suli shkruan:

Pata nderin të prisja sot:
Z. Oliver Varhelyi, Komisioner i BE-së për Zgjerimin dhe Fqinjësinë;
Z. Alexis Hupin të ngarkuarin me punë të BE-së në Shqipëri;
Ministren Znj. Evis Kushi Dhe Znj. Monica Merino, përfaqësuese e UNDP.
Vizituam së bashku, shkollën 9-vjeçare “Dom Nikollë Kaçorri” dhe kopshtin “Luledielli” në Laknas🏫, të rilindura më të mëdha, më të forta dhe më të bukura, falë mbështetjes dhe financimit të #EU4Schools✅.
Mirënjohës për bashkëpunimin e shkëlqyer🤝duke sjell standardet e BE me investimet në objektet arsimore Kamëz.
#Evropaështëkëtu, #EU4Schools.