Këshilli Bashkiak miraton Paketën Fiskale dhe buxhetin e vitit 2023

Me energji 💪, u mbajt sot mbledhja e Këshillit Bashkiak, ku unanimisht u dakortësuam mbi⬇️:
📌 Miratimin e paketës fiskale;
📌 Miratimin e buxhetit për vitin 2023.
Për një vit të ri sa më të mbarë, mundësuam lehtësira për çdo kategori, me qëllim përkrahjen dhe mbështetjen e tyre✅.
#PërKamzënQëDuam
#BashkiaJuaj