Kamza ndez dritat e pemës së festave të fundvitit, kryebashkiaku Rakip Suli: “Ngjyrat e festave ngrohin qytetin dhe zemrat tona në këtë muaj të bukur”

Kamza ndezi mbëmjen e sotme dritat e pemës së Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri, në një event të mrekullueshme ku ishin të pranishëm prindër, fëmijë dhe qytetarë të shumtë.

Sëbashku me vogëlushët ishte i pranishëm dhe kryetari i Bashkisë Kamëz Rakip Suli i cili  në një atmosferë magjike dhe me plot ngjyra u solli fëmijëve dhurata dhe i uroi në këtë muaj festiv.

Ja postimi në rrjetin social i kryetarit Rakip Suli: