Kamza feston “Ditën e Verës”! Në Parkun e Paskuqanit dhe Sheshin “Nënë Tereza”, ju ftojmë në një festë si kurrë më parë

Mirëmëngjes ☀️
14 Mars, Dita e Verës, ejani ta festojmë së bashku🌻🌺
Në Parkun e Paskuqanit dhe Sheshin “Nënë Tereza” në Kamëz, ju ftojmë të gjithëve për një ditë si asnjëherë më parë🌞🌼
#DitaEVerësKamëz😍
#Festojmë😊