Kamza feston Ditën e Verës! Mori aktivitetesh dhe eventesh festivë!

Dita e Verës e gjen Kamzën të zbukuruar dhe me një atmosferë mrekullueshme, ku kudo ndihet festa.

Rrugë të zbukuruara dhe dekoruara, aktivitete artistike në Pallatin e Kulturës me praninë e disa artistëve të mirënjohur dhe festa e madhe në qendër të Kamzës, ishin disa nga detajet e festës së Verës.

Në shesh festoi dhe kryebashkiaku Rakip Suli i cili uroi qytetarët për Ditën e Verës.