Kamza e gjeneratës tjetër/ Kryebashkiaku Rakip Suli pret në zyrë gazetaren Monika Stafa: Kamza do të jetë mikpritëse e personaliteteve të artit dhe kulturës kombëtare

Gazetarja, studiuesja dhe historianja e mirënjohur Monika Stafa ishte ditën e sotme në Bashkinë Kamëz, ku zhvilloi një bashkëbisedim me kryetarin Rakip Suli.

Kamza tani ka hyrë në rugën e transformimit tërësor,sidomos të arsimit dhe infrastrukturës arsimore, ku përfshihen çerdhet, kopshtet dhe shkollat që sot janë me standartet më të mira.

Gazetarja Monika Stafa vlerësoi maksimalisht gjithë punët e bëra, duke u shprehur se duket dhe preket ndryshimi kudo në qytet, ndërsa kryebashkiaku Rakip Suli e falenderoi për fjalët e mira dhe e garantoi që Kamza i ka dyert e hapura për këdo tani.

Qyteti është çliruar dhe ju përket të rinjve dhe të rejave.

Më poshtë postimi i gazetares Monika Stafa dhe kryebashkiakut Rakip Suli, në rrjetin social Facebook: