Java nis me vogëlushët e kopshtit “Lule Dielli”, që argëtohen por edhe mësojnë, mbi rëndësinë dhe vlerat e frutave të stinës për shëndetin

Mirëmëngjesi☺️,
E nisim javën me vogëlushët e kopshtit “Lule Dielli”, ku jo vetëm u argëtuam, por edhe mësuam mbi rëndësinë dhe vlerat e frutave të stinës 🍐🍎 për shëndetin.
Sa shumë ngjyra e jetë përcillni😍!