Java nis me argëtim dhe ndërgjegjësimin e fëmijëve të kopshtit “Luledielli”

Mirëmëngjesi☺️,
👱🏻👱🏻‍♀️ E nisim javën me vogëlushët e kopshtit “Luledielli”, ku jo vetëm u argëtuam, por edhe u ndërgjegjësuam mbi krijimin e një rutine dhe zakoneve të përditshme për kujdesin personal dhe kushteve të mira higjenike, të cilat garantojnë mirëqënie dhe rritje më të shëndetshme ✅.
Faleminderit edukatoreve për angazhimin dhe punën fisnike që bëni🧑🏼‍⚕️.
Sa shumë ngjyra e jetë përcillni😍!