“Java e Europës” në kopshtin “Zarife Hasanaj”! Gëzim, lojra dhe aktivitete të ndryshme gjatë gjithë ditës!

Me vogëlushët e kopshtit “Zarife Hasanaj” 📍në një ditë plot aktivitete, gëzime e lojëra në kuadër të javës së Europës🎉🎈, me mbështetjen e projektit “Bashkitë për në Europë”🇪🇺.
Sa shumë energji e dritë përcillni😍.
#EuropaËshtëKëtu🇪🇺
#KamzaVetëmPërpara➡️