“Infrastrukturë arsimore model”! Tre çerdhe publike të ndërtuara në Kamëz me kushte dhe standarte bashkëkohore. Kryebashkiaku Rakip Suli viziton çerdhen e re “Diell”, në Qendër Kamëz

Mirëmëngjesi 🌞,
Nga çerdhja “Diell”, në Qendër Kamëz📍, për t’i dhënë mirë se ardhjen trinjakëve, vogëlushëve më të rinj, të cilët do t’i japin dritë e diell çerdhes, e që tashmë do të përfitojnë ushqim falas.
3️⃣ çerdhe publike të ndërtuara në Kamëz, të cilat ofrojnë shërbim nga ora 07:00 – 17:30 🕠, për t’ju dhënë prindërve mundësinë për të punuar✅.
Ne mendojmë për secilin prej jush🤗!