Inagurohet kopshti “Zarife Hasanaj” në Paskuqan-2! Në ceremoni marrin pjesë kryebashkiaku Rakip Suli, I ngarkuari me punë i Delegacionit BE në Shqipëri, Z. Alexis Hupin dhe përfaqësues të rëndësishëm të vendeve të Bashkimit Europian

Paskuqan 2📍- Kisha kënaqësinë të prisja sot delegacionin, e përbërë nga:
📌Z.Alexis Hupin, I ngarkuari me punë i Delegacionit BE në Shqipëri;
📌Znj.Monica Merino, Përfaqësuesja e Përhershme e Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Zhvillim;
📌Znj.Elisabeth Barsacq, Ambasadore e Francës në Shqipëri;
📌Znj.Monica Zuchniak-Pazdan, Ambasadore e Polonisë në Shqipëri;
📌Z.Reinout Vos, Ambasador i Vendeve të Ulta (Hollandës) në Shqipëri.
📌Endrit Hoxha, Zv.Ministri i Arsimit;
Sëbashku, inaguruam ambientet e reja të kopshtit të rilindur “Zarife Hasanaj”🏫.
Mirënjohje dhe falenderime për #EU4Schools, për investimin në rikonstruksionin total të kopshtit, i cili tashmë ofron kushte e standarte europiane, për vogëlushët e zonës👩👦.
#PërArsiminQëDuam
#PërKamzënEGjeneratësTjetër