Hap dyert çerdhja nr.2 “Diell” në Qendër Kamëz

Investimet në arsim janë primare dhe fokusi kryesor i punëve të bashkisë Kamëz dhe kryetarit Rakip Suli.

Mbi 20 objekte arsimore të ndërtuara dhe rikonstruktuara në pak kohë dhe shumë të tjerë që përfundojnë shumë shpejt janë bilanci konkret i investimeve dhe arritjeve në arsim.

Në Qendër Kamëz nuk ka pasur për 30 vite një çerdhe publike ku prindërit të çonin vogëlushët.

Ishte një premtim dhe fjalë e mbajtur ku sot është realitet çerdhja e re me kushtet dhe standartet më të mira bashkëkohore për vogëlushët e zonës.

Më poshtë postimi i kryetarit Rakip Suli i cili në rrjetin social Facebook shkruan: