“Gruaja forcë e madhe zhvillimi dhe transformimi”! Ja urimi i kryebashkiakut Rakip Suli për festën e 8 Marsit

Në këto 3 vite gratë dhe vajzat e kanë pasur derën e Bashkisë të hapur dhe kanë gjetur zgjidhje për shumë nga  problematikat e tyre.

Sot në stafin e Bashkisë Kamëz janë rreth 65 përqind gra dhe vajza të mirë arsimuara, që japin kontribut për zhvillimin e qytetit.

Kryebashkiaku Rakip Suli uron festën e 8 Marsit postimin në rrjetin social Facebook si më poshtë: