Gjimnazi “Isa Boletini” në Paskuqan po rikonstruktohet totalisht! Kryebashkiaku Rakip Suli inspekton punimet

Investimet në arsim vijojnë sistematikisht në Bashkinë Kamëz, me çerdhe, kopshte dhe shkolla që po ndërtohen nga e para dhe po rikonstruktohen.

Janë rreth 20 objekte arsimore në total që sot janë tërësisht të transformuara.

Së fundmi kryebashkiaku Rakip Suli ishte në Paskuqan, ku inspektoi punimet për rikonstruksionin e gjimnazit “Isa Boletini” i cili po ndryshon totalisht, me kushte dhe standarte bashkëkohore për nxënësit.

Ja postimi në rrjetin social Facebook i kryetarit Rakip Suli: