Gjatë ceremonisë së emërtimit të rrugës “Islam Spahiu” në Bathore! Mirënjohje për patriotin e shquar, figurën dhe personalitetin që nderon Krahinën e Lumës dhe gjithë veriun!

Gjatë ceremonisë së emërtimit të rrugës “Islam Spahiu” në Bathore, në shenjë mirënjohje për sakrificën e tij për liri📍
Figurë e shquar e Krahinës së Lumës dhe gjithë veriut, patriot me zë që luftoi për zonën e tij dhe personalitet që na nderon në gjithë dimensionet🙏