“Fuqizimi ekonomik i grave në Bashkinë Kamëz”! Kryebashkiaku Rakip Suli zhvillon takim me përfaqësues të Qeverisë Suedeze dhe drejtues të programit UN Women

Në vijimësi të aktiviteteve për fuqizimin ekonomik të grave, kisha kënaqësinë të prisja në zyrë ⬇️:
📌Zj.Ida Pettersson, Këshilltare e Qeverisë Suedeze;
📌Zj.Ulrika Holmström, Këshilltare e Qeverisë Suedeze;
📌Zj.Rezarta Katuci, pjesëmarrëse nga Ambasada Suedeze;
📌Zj.Estela Bulku, Drejtuese e programeve UN Women;
📌Znj.Irena Shtraza, menaxhere projekti UN Women;
📌Z.Erald Lamja, ekspert UN Women.
Faleminderit #AmbasadaSuedeze dhe #UNWomen për bashkëpunimin🙏 në fuqizimin ekonomik të 5️⃣0️⃣ grave të Kamzës, në funksion të integritetit, barazisë gjinore dhe zhvillimit ekonomik✅.