Firmoset marrëveshja për Kartën e Studentit. Për herë të parë, STUDENTËT e BASHKISË KAMËZ do të përfitojnë TRANSPORT PA PAGESË, si edhe disa shërbime të tjera me tarifë ZERO

Së bashku me 📍Kryetaren e Kuvendit, Znj. Lindita Nikolla, Ministren e Arsimit dhe Sportit, Znj. Ogerta Manastirliu dhe Rektorin e Universitetit Bujqësor, Z. Fatbardh Sallaku, gjatë firmosjes së marrëveshjes për Kartën e Studentit📝📄📋
PREMTIM I MBAJTUR📍
Për herë të parë, STUDENTËT e BASHKISË KAMËZ do të përfitojnë TRANSPORT PA PAGESË, si edhe disa shërbime të tjera me tarifë ZERO, me anë të Kartës së Studentit✅
Mbështetje maksimale për ju, e ardhmja jonë.