Firmoset marrëveshja me Kongresin Rinor Kombëtar, kryebashkiaku Rakip Suli: Prioriteti i Bashkisë Kamëz është mbështetja e të rinjve

Bashkia Kamës dhe Kongresi Rinor Kombëtar nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit që ka në fokus iniciativat dhe mbështetjen e të rinjve.

Marrëveshja u nënshkrua nga Drejtoresha Ekzekutive e Kongresit Rinor Kombëtar, Dafina Peçi dhe Kryetari i Bashkisë së Kamzës Rakip Suli.

Kryebashkiaku Rakip Suli tha se kjo marrëveshje i hap rrugën  aktiviteteve për të rinjtë e Kamzës.

“Sot është një ditë e veçantë sepse Bashkia  Kamëz lidh marrëveshje bashkëpunimi me  organizatën më të madhe dhe aktivistët rinorë në Shqipëri, që është Kongresi Rinor Shqiptar”.

Qëllimi i kësaj marrëveshje është nxitja dhe mbështetja e të rinjve për zbatimin e projekteve dhe aktiviteteve rinore. Prioriteti i Bashkisë Kamëz është mbështetja e të rinjve.

Më poshtë dhe postimi në Facebook i kryetarit Rakip Suli: