“Festivali teatror për të rinjtë, për herë të parë në Kamëz”! Kryebashkiaku Rakip Suli pret në zyrë jurinë e festivalit

Kisha kënaqësinë të prisja në zyrë jurinë fantastike të edicionit të parë të festivalit teatror për të rinjtë⬇️:
📌Z.Alfred Trebicka (pedagog, regjisor, aktor);
📌Znj.Rozi Kostani (pedagoge, regjisore, aktore);
📌Znj.Violeta Banushi (pedagoge, aktore).
💪Krenarë që për herë të parë organizuam një festival të këtij lloji dhe akoma më shumë krenarë të prisnim këto personalitete të shquara e të njohura për kontributin e dhënë në kulturën dhe kinematografinë shqiptare✅.
Me bindjen e plotë se të gjithë pjesëmarrësit do të shkëlqejnë në finalen e shumëpritur dhe se gjykimet profesionale të jurisë do të jenë udhëzime për rrugën tuaj drejt karrierës, ju uroj suksese të gjithëve❤️!