“Festat e Nëntorit”! Organizohet finalja e Kupës Pavarësia, në disiplinën volejboll femra me shkollat e mesme

Në kuadër të #FestavetëNëntorit🇦🇱, organizuam finalen e Kupës Pavarësia, në disiplinën volejboll femra me shkollat e mesme🏀🏆.
Krenarë në mbështetjen e vazhduar të këtyre talenteve për të cilët kemi kontribuuar duke ngritur🔽
1️⃣2️⃣ palestra dhe 1️⃣6️⃣ fusha sportive model,7️⃣0️⃣ ekipe sportive në shkolla me përfshirjen e 1️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ të rinjëve, si dhe u angazhuam çdo vit në aktivitete e kampionate sportive në disiplinat basketboll, volejboll, futboll e peshëngritje, për të motivuar e promovuar talentet e reja të Kamzës❤️.
#KamzaVetëmPërpara ➡️
#Sport #KupaPavarësia