“Festat e 28-29 Nëntorit”! Në Pallatin e Kulturës “Artan Cuku”, organizohet ekspozita “SHQIPTARINË E KEMI BASHKË”, me nxënësit e shkollave të Kamzës, që shpalosën historinë, traditën dhe vlerat e kombit tonë

Në kuadër të festave të 28-29 Nëntorit🇦🇱, në Pallatin e Kulturës “Artan Cuku”📍, u organizua ekspozita “SHQIPTARINË E KEMI BASHKË”, ku përmes pikturave nxënësit e shkollave të Kamzës shpalosën historinë, traditën dhe vlerat e kombit tonë🦅, dhe për kreativitetin e talentin e treguar u shpallën fitues nxënësit pjesëmarrës të shkollave⬇️:
1️⃣”Vëllazërimi”;
2️⃣”Kamza e Re”;
3️⃣”100 Vjetori”.
Një falenderim për secilin prej jush që përcollët tek ne nota patriotizmi dhe atdhedashurie❤️.