Fëmijët e kopshtit “Luledielli” në Laknas, edukohen dhe rriten me praktikat më të mira, me kushte e standarde europiane

Mirëmëngjesi😊,
Nga yjet e vegjël të kopshtit Nr.8 “Luledielli” në Laknas 📍 që edukohen dhe rriten me praktikat më të mira, me kushte e standarde europiane👶👧👩‍👧👨‍👩‍👦
Jeni motiv e frymëzim😍