Fëmijët e kopshtit “Borëbardha” mësojnë të ushqehen shëndetshëm dhe kujdesen për gjelbërimin dhe pemët

Mirëmëngjesi🌞,
Nga duarartët e kopshtit “Borëbardha”, të cilët jo vetëm kujdesen çdo ditë për gjelbërimin dhe pemët🌳☘️🍎, por edhe mësojnë mbi ushqyerjen e shëndetshme, si faktorin kyç në mirërritjen e tyre❤️.
Jeni motivimi ynë 🌼🌞!