Falë politikave lehtësuese dhe mbështetjes nga Bashkia, rrjeti i marketeve Esse Albania vjen në Kamëz

Falë mbështetjes, politikave tona lehtësuese dhe shërbimit ndaj bizneseve, Esse Albania🏪, rrjeti i madh i supermarketeve erdhi edhe në Kamëz 📍
Sipas raporteve nga INSTAT për vitin 2022, Bashkia Kamëz zë vendin e parë me rritjen më të lartë të numrit të bizneseve📈,sa dyfishi i mesatares kombëtare .💪🏼💪🏼
#KamzaVetëmPërpara➡️