Falë lehtësirave, sot çdo sipërmarrës i vogël në Bashkinë Kamëz, paguan 60 % më pak

📍Falë lehtësirave dhe uljes së taksave për biznesin, sot çdo sipërmarrës i vogël në Bashkinë Kamëz, paguan 60 % më pak✅️.
Ju jeni motorri i zhvillimit të qytetit tonë😊
#KamzaVetëmPërpara➡️
#BashkiaQëDuam😍