Emërtohen 4 rrugë të reja në Bashkinë Kamëz, kryebashkiaku Rakip Suli: Mirënjohje për kontributin shoqëror, humanitar dhe devotshmërinë në zonat ku kanë qënë banorë

Gjatë ceremonisë së emërtimit të rrugëve:
📌“Mersim Bresa”, lagje nr.2, Bathore;
📌”Adem Ahmet Hysenaj”, lagje nr.3, Bathore;
📌“Skavicë”, lagje nr.4, Bathore;
📌“Mahmut Daci”, Bulcesh.
Në mirënjohje të kontributit shoqëror, humanitar dhe devotshmërinë në zonat ku kanë qënë banorë👤📍, Bashkia Kamëz vendosi të nderojë figurat e tyre të shquara✅.