Ekspozitë me mbi 50 punime në artin pamor, nga nxënësit e 20 shkollave pjesëmarrëse në Pallatin e Kulturës “Artan Cuku”

Pallati i Kulturës “Artan Cuku”📍– Shkëlqen nga pikturat e nxënësve të 20 shkollave pjesëmarrëse të qytetit tonë në një ekspozitë me mbi 50 punime në artin pamor 🖼️ 🥇.
Për talentin e këtyre artistëve 🎨, kisha kënaqësinë t’i vlerësoja me certifikata mirënjohjeje, për kontributin në gjallërimin dhe zhvillimin e jetës artistike❤️.
#Pikturë #Art #Kulturë