Ekipi i zjarrfiksëve të Bashkisë Kamëz, në projektin “TO BE READY” IPA CBC, që po mbahet në Mal të Zi, me pjesmarës nga ekipet zjarrfikëse të Italisë dhe Malit të Zi,

📍Ekipi i palodhur i zjarrfiksëve të Bashkisë Kamëz, në projektin “TO BE READY” IPA CBC, që po mbahet në datat 25-28 shtator, në Mal të Zi, me pjesmarës nga ekipet zjarrfikëse të Italisë dhe Malit të Zi, gjatë organizimit të ushtrimit fushor “ROGAMI 2022”🚒🧯☄️
Sot kemi nje skuadër model zjarrfikësish të trajnuar dhe në shërbim të komunitetit☑️
Postimi i plotë i kryebashkiakut Rakip Suli. në rrjetin social Facebook: