Ekipi i Policisë Bashkiake kujdeset çdo moment për sigurinë e nxënësve dhe kalimtarëve

Mirëmëngjes😊
Ditë të mbarë nga ekipi fantastik i Policisë Bashkiake👮‍♀️👮, që kujdesen çdo moment për sigurinë e nxënësve dhe kalimtarëve📍
Siguria juaj, prioriteti ynë✅
#BashkiaQëDuam😊
#PërkujdesjeSiguri📌