Ekipi i Pastrim-Gjelbërimit, kujdeset çdo moment për mirëmbajtjen, gjelbërimin e qytetit, mbjelljen e pemëve dhe luleve

Mirëmëngjes😊
Fundjavë të mbarë nga ekipi i palodhur i Pastrim-Gjelbërimit, që kujdesen çdo moment për mirëmbajtjen, gjelbërimin e qytetit, mbjelljen e pemëve dhe luleve🌴🎋🌺🌸
#BashkiaQëDuam✅