Ekipi i Pastrim-Gjelbërimit kujdeset çdo moment për mirëmbajtjen, gjelbërimin e qytetit, mbjelljen e pemëve dhe luleve

Mirëmëngjes😊,
Javë të mbarë nga ekipi i palodhur i Ndërmarrjes së Pastrim-Gjelbërimit, që kujdesen çdo moment për mirëmbajtjen, gjelbërimin e qytetit, mbjelljen e pemëve dhe luleve🌴🎋🌺🌸