Ekipi i Pastrim-Gjelbërimit kujdeset çdo moment për mirëmbajtjen dhe pastrimin e qytetit

Mirëmëngjesi😊
✅☘️🌱Me punën e palodhur të ekipit të Pastrim – Gjelbërimit për kujdesin, mirëmbajtjen dhe pastrimin e qytetit, ju uroj ditë të mbarë😍
Faleminderit për punën e bërë👏
#KamzaVetëmPërpara➡️
#BashkiaQëDuam✅
#KamzaEPastër😊