Ekipi i Ndërmarrjes së Pastrim-Gjelbërimit, në krye të detyrës për një qytet më të pastër dhe të gjelbërt

Mirëmëngjesi nga Kamza e Gjelbërt💚!
Ashtu si çdo ditë✅, duarartët e Ndërmarrjes së Pastrim-Gjelbërimit🙏, në krye të detyrës për një qytet më të pastër dhe të gjelbërt💚🌳.