Ekipi i MZSH-së shuan në mënyrë të menjëhershme, pa dëme njerëzore dhe materiale vatrën e zjarrit në Bathore

Falënderojmë heronjtë e MZSH-së 👩‍🚒, për shuarjen e menjëhershme 🚒të një vatre zjarri të rënë në një ndërtesë private 1 kat nën tokë në rrugën “Demokracia” , Bathore 📍
Fatmirësisht , ekipi arriti ta shuante në kohë pa dëme njerëzore dhe materiale 👩‍🚒