Ekipi i MZSH-së në krye të detyrës në ndihmë të çdo rasti nevoje!

hërbimi i MZSH-së në Kamëz, bashkisë së gjashtë më të madhe në vend nuk ekzistonte deri para 1 viti e 8 muaj, por me ardhjen në detyrë, kryetari i Bashkisë Rakip Suli do të mundësonte që qyteti të kishte trupën e vet të MZSH-se, ose zjarrëfikseve, si dhe mjetin që i mungonte.

Ekipi i MZSH-së gjendet 24 orë në krye të detyrës në ndihmë të çdo rasti nevoje, duke ndërhyrë me sukses në shuarjen e zjarrit, përmbytjeve, apo rasteve të tjera nevoje për të cilat janë trajnuar!

Ndihma që ky ekip ka dhënë në territorin e Kamzës është e vyer duke iu ardhur në ndihmë në kohë rekord mjaft rasteve për të cilat është dashur ndërhyrja e tyre. Kryetari i Bashkisë Kamëz Rakip Suli ka ndarë vet momente nga puna e shërbimit MZSH, ose siç njihet nga qytetarët shërbimi zjarrëfikës, teksa në rrjetin social FB shkruan: – “Live, në këto momente shërbimi i MZSH-së ka kryer me sukses një ndërhyrje në një objekt magazinimi në rrugën “Gjergj Fishta”, i cili u përfshi nga flakët!”.

Puna e bërë nga shërbimi i MZSH-së është e konsiderueshme, sikurse ndihma që iu ka dhënë qytetarëve në terren, jo vetëm në tërritorin e Bashkisë Kamzës, por në mjaft raste i është dhënë ndihmë edhe qytetit të Tiranës.