Ekipi i Këshillit Bashkiak i bashkohet aksionit të mbjelljes së pemëve në Parkun e Liqenit të Paskuqanit

Parku i Liqenit të Paskuqanit është shndërruar në një rekreacion çlodhës për banorët dhe  qytetarët që e vizitojnë çdo ditë.

Një aksion gjigand i mbjelljes së pemëve vijon, ku vullnetarë dhe qytetarë vinë për të mbjellë pemë dhe për ti dhënë një frymëmarrje tjetër zonës.

Ditën e sotme ishte ekipi i Këshillit Bashkiak Kamëz i cili iu bashkua aksionit tonë në Parkun e Liqenit të Paskuqanit duke mbjellë 85 pemë!

Lajmin e jep kryetari i Bashkisë Rakip Suli i cili në rrjetin social Facebook shkruan: