“Ekipet Sportive 2022”! Kryebashkiaku Rakip Suli pret në zyrë të Presidentin e KOKSH, z.Fidel Ylli dhe zv.Ministrin e Arsimit dhe Sportit, z.Endri Hoxha,

Gjatë pritjes në zyrë të Presidentit të KOKSH, z.Fidel Ylli dhe zv.Ministrin e Arsimit dhe Sportit, z.Endri Hoxha, në një takim në kuadër të projektit “Ekipet Sportive 2022”, financuar nga buxheti i shtetit dhe Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar🤝.
Në vijimësi të këtij projekti, inspektuam sëbashku ambientet sportive, për:
📌Përfshirjen e mbi 1000 të rinjve, në aktivitete sportive;
📌Vënien në dispozicion të 9️⃣ palestrave të shkollave të Kamzës;
📌Krijimin e ekipeve sportive, në disiplinën e volejboll dhe basketboll 🏀.
Kënaqësi si asnjëherë më parë, Bashkia Kamëz është angazhuar sistematikisht në promovimin e sportit dhe talenteve të reja✅.

Gjatë pritjes në zyrë të Presidentit të KOKSH, z.Fidel Ylli dhe zv.Ministrin e Arsimit dhe Sportit, z.Endri Hoxha, në një takim në kuadër të projektit “Ekipet Sportive 2022”, financuar nga buxheti i shtetit dhe Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar🤝.
Në vijimësi të këtij projekti, inspektuam sëbashku ambientet sportive, për:
📌Përfshirjen e mbi 1000 të rinjve, në aktivitete sportive;
📌Vënien në dispozicion të 9️⃣ palestrave të shkollave të Kamzës;
📌Krijimin e ekipeve sportive, në disiplinën e volejboll dhe basketboll 🏀.
Kënaqësi si asnjëherë më parë, Bashkia Kamëz është angazhuar sistematikisht në promovimin e sportit dhe talenteve të reja✅.
+12