Ekipet e Ndërmarrjes së Pastrim-Gjelbërimit në terren, për pastrimin dhe mirëmbajtjen e gjithë territorit

Mirëmëngjes 🌞
Çdo ditë e çdo orë në terren🕑, për të siguruar mirëmbajtjen, pastrimin dhe një ambient sa më të pastër në të gjithë territorin e zonës📍🌴.
Bravo Ekipit👏për punën e palodhur që bëni!
#NPGJ!
#PërNjëMjedisSaMëTëPastër, shkruan në rrjetin social Facebook kryebashkiaku Rakip Suli.