Ekip i Pastrim-Gjelbërimit kujdeset për mirëmbajtjen e Parkut të Paskuqanit dhe ujitjen e pemëve

Me kujdesin e shtuar nga ekipi i Pastrim Gjelbërimit✅, për mirëmbajtjen e Parkut të Paskuqanit 🌴☘️🌿dhe ujitjen e pemëve, në këto ditë me temperatura të larta, ju uroj javë të mbarë💚💚