Edhe shkolla “Hillary Clinton” në Kamëz po ndërtohet nga e para, me çdo standard e parametër bashkëkohor

Kamëz📍, vijojnë punimet për ndërtimin e shkollës 9-vjeçare “Hillary Clinton”🏫.
E ndërtuar nga e para, me të gjitha parametrat bashkëkohore ✅, në bashkëpunim me #QeverinëGjermane dhe #KFW🤝, do të rilindë më e bukur dhe më e madhe, për :
1️⃣0️⃣,0️⃣0️⃣0️⃣ m2
1️⃣3️⃣0️⃣0️⃣ nxënës
4️⃣3️⃣ klasa
5️⃣laboratorë.