Edhe rruga “Ibrahim Rugova” në Paskuqan-1 me gjatësi 1.1 km ndriçohet me ndriçues led

🛣️💡💡E ndriçuam edhe rrugën “Ibrahim Rugova” në📍Paskuqan-1 me gjatësi 1.1 km me ndriçues led, duke shtuar sigurinë dhe kujdesin për qytetarët☑️