Edhe pse reshje të mëdha shiu, Valiasi pas 30 vitesh nuk u përmbyt, falë investimit të bërë në ndërtimin e KUN, me gjatësi 22.5 km

Reshje të mëdha shiu 🌧, por tashmë pas 30 vitesh banorët e Valiasit qëndrojnë të qetë në shtëpitë e tyre 🏠, ku falë investimit të bërë në ndërtimin e KUN me gjatësi 22.5 km, në këtë zonë, mori fund problematika madhore e përmbytjeve.
Faleminderit Zenepe Lloi që përmes rrëfimit tënd dëshmon më së miri realitetin e sotshëm dhe punën e palodhur të bërë, në këtë zonë☺️.
#PërKamzëneSëArdhmes👏
#PërBashkinëQëDuam