Edhe 50 pemë të tjera i shtohen Parkut të Paskuqanit, falë kontributit të Z. Zenullah Lala

Mirëmëngjes☺️,
Me z.Zenullah Lala, i cili kontribuoi me ➕5️⃣0️⃣ pemë në Parkun e Paskuqanit, duke i shtuar parkut 🌳 dhe duke e çuar numrin total të pemëve të mbjella në 3️⃣1️⃣,3️⃣1️⃣1️⃣ 🌳💚 !
Faleminderit për kontributin dhe fisnikërinë e treguar👏🙏.