Edhe 21 pemë të tjera i shtohen Parkut të Paskuqanit falë kontributit të Alvi Kalia

Mirëmëngjes☺️,
Nga Parku i Liqenit të Paskuqanit📍, ku në ditëlindjen e tij të 21-të🎂, Alvi Kalia i bëri dhuratë parkut, duke kontribuar me mbjelljen e +2️⃣1️⃣ pemëve🌳
Faleminderit Alvi , të urojmë të bëhesh edhe 100 ! ☺️
Sa më shumë dashuri dhe kujdes për qytetin tonë💚.