Drejt përfundimit rikonstruksioni i shkollës “Fatos Lami” në Zall Mner. Kushte e standarde europiane, për nxënësit dhe mësuesit

Kamëz📍– Zall Mner
Drejt përfundimit rikonstruksioni i shkollës🏫 “Fatos Lami”, me kushte e standarde europiane, për 7️⃣0️⃣0️⃣ nxënës dhe mësues✅
Një tjetër institucion arsimor model me⬇️
👉28 klasa
👉4 laboratorë
👉700 nxënës
👉4325 m2