Dita nis nga çerdhja “Diell” në Kamëz, ku të vegjlit rriten dhe edukohen në ambiente moderne, me kushte bashkëkohore

Mirëmëngjesi🤗,
Nga çerdhja “Diell”, në Kamëz 🏫📍, shtëpia e dytë e vogëlushëve👧, të cilët rriten dhe edukohen në ambiente të ngrohta e moderne🔥, në këto ditë të ftohta dimri💨.
Krenarë që për herë të parë kemi mundësuar vënien në funksion të sistemit ngrohës në 2️⃣6️⃣ objekte arsimore, duke siguruar zhvillimin normal të procesit edukativ ✅.